Heaven nu

Heaven nu

Velkommen til HEAVEN Danceband!

Heaven Danceband lever i en anden verden. En verden, der er for sød, for positiv og for optimistisk – men alligevel letgenkendelig. Og netop derfor har Heaven noget at give dig.

Umiddelbart lyder Heaven som rendyrket danseband-pop. Det Kandis-farvede øltelt med efterfølgende tyrolerdiskotek. Heaven er sammenkoget af alle de byfester, du nogensinde har deltaget i, tilsat et karaokeanlæg, et flot sølvbryllup og krydret med lige dele Poul Krebs-virkelighed og socialferske 60er tåger.

Men Heaven Danceband er mere end det.

Det mest bemærkelsesværdige ved Heaven er de mange lag, der findes under, over og ved siden af det sukkersøde og overpolerede musikudtryk. Hvis du kun vil være på dansegulvet, kan du sagtens blive her hele aftenen, men vil du have mere end det, finder du både i teksterne og musikken selvironi, livsvisdom og forbrødring.

Heaven Dancebands musik handler nemlig i virkeligheden om dagligdagen. Tid, penge, job og kærlighed kastes op i luften, hvor det får lov til at leve – eller får en kærlig røvfuld. Og ikke nok med at du vil kunne genkende ordene og virkeligheden – med Heaven Danceband kan du endda synge med på dem.

Når du gør dét, vil du opdage, at Heaven Dancebands musik indeholder en ukuelig optimisme og begejstring, som ikke alene bygger på lysten til at overleve den dagligdags dont, men giver dig en tro på at idioten, du er gift med, kan fyldes med samme positive livsindstilling – hvis han eller hun kommer med næste gang…

Men Heaven Danceband er mere end det.

Heaven Danceband består af følgende medlemmer.

Mogens Thomsen
sanger, bassist, keyboard mm.

Flemming Maegaard Vind
sanger, guitar, keyboard mm.

Torben Pouelsen
Trommeslager, sang, spasmager mm.

Allan Vejsgaad Nielsen
Dj Allan, lys og lyd